Referenciák -Több mint 10 éves szakmai tapasztalat és gyakorlat - Szigetelés - Alsódobsza
Nedvesek, penészesek, salétromosak a falai?
Belépés

Felhasznált anyagok

Munkánk során az épületszerkezetek, keresztmetszetében kialakítható injektált vízszigetelésekhez a legkorszerűbb anyagokat és kiegészítőket használjuk megbízható minőségben, korrekt áron.

Ezek a legkorszerűbb kutatások segítségével kifejlesztett, speciális vízszigetelő anyagok különböző hatásmechanizmussal működnek. Az injektálási furatokon keresztül alacsony nyomáson bejuttatott vegyi anyagok egyrészt az építőanyagok pórusaiba a kapillárisokon keresztül, azok leszűkítésével, másrészt a pórusok felületének víztaszítóvá tételével fejtik ki vízszigetelő, vízzáró hatásukat. A falszigetelés tehát anyagszerkezeti szinten történik, így az épületszerkezeten belül valósul meg a vízszigetelés, amely a nedvesedés továbbterjedését akadályozza meg.

A felhasznált szigetelő agyagok szilikon alapú hibrid koncentrátumok, melyek hígítás és a falba történő injektálás után vegyi akadályt képez a felszálló nedvességgel szemben. A korszerű injektáló anyagok a legújabb vízbázisú szilán technológiával készülnek így nagy hatékonyságú és kevésbé szagos injektáló folyadékot eredményeznek. A több összetevőjű formula révén nem csak gyorsan válnak vízlepergetővé a kapillárisok, de a diffúziós tulajdonság következtében a szigetelőanyag eloszlása is egyenletesebb lesz.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Összes termék